måndag 8 december 2014

ChordNation på Big Ben 15/12!

Nu har du chansen att lyssna på ChordNation på musikpuben Big Ben (www.bigben.nu) måndag 15/12 kl. 20.00! Konserten är i 2 set - först ett blandat program som både svänger och är finstämt med sånger av bl.a. The Beach Boys och Orup. Efter en kortare paus då du kan köpa öl och vin i baren, blir det julsånger för hela slanten! Både gamla och nya favoriter i en härlig, sprakande blandning!

Det är begränsat antal platser så om du vill vara säker på att komma in, förköp din biljett (150 kronor) genom att skicka ett mail till sekristallklart@hotmail.com (Susanne), efter det får du en bekräftelse och information. För att vara garanterad bra sittplats bör du boka bord på Big Bens nedre plan till kl. 18.00 (08-641 40 44), det är där vi spelar. Du som köpt biljett men inte vill äta bör vara på plats senast 19.30. I mån av plats går det självklart att köpa biljett i entrén också. 

Hjärtligt välkommen till en kul kväll på Big Ben!Söndag 7 december sjöng ChordNation julsånger på Kungsträdgårdens julmarknad, en trevlig stund med många besökare och utställare! Inga kommentarer: