Om ossSusanne Ericsson - Sopran
Susanne växte upp i vackra Järvsö och är folkmusiker sedan barnsben. Hon har frilansat som sångerska sedan 1999 och har bland annat varit över till Florida på turnéer och spridit svensk musik. Susanne släppte sitt första album med bara egna sånger våren 2013 efter att hon gått igenom bröstcancerbehandling och föreläser ofta om sin resa med temat "Det är aldrig för sent - berättelse, hopp och sång om att besegra cancer". Det du inte visste om Susanne är att hon kan svetsa och är en hejare på att vända och stränga hö!Åsa Bosdotter - Mezzosopran
Åsa är utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har sedan 1999 arbetat som pianist, sångerska och körledare. Hon är även improvisationsmusiker i en teatergrupp. Utanför musicerandet tycker Åsa om att umgås med familj och vänner. Och hon gillar att basta och baka tårtor! (Dessa två sista bör dock ej kombineras!)


Sanna Rogberg Hansson - Alt 
Sanna är utbildad musikpedagog vid Musikhögskolan i Göteborg och har frilansat som pianist och sångerska sedan 1990. Hon har varit kapellmästare i såväl teaterföreställningar som i dansorkestrar och leder ett flertal körer i Stockholm. Sanna är en hejare på att göra knopar! En oanad talang som kan vara guld värd när du vill vara säker på att något ska sitta fast! Sanna älskar att promenera och fundera. Och att vara på sjön!


Jan-Ove Sönnerbo - Tenor
Jan-Ove har sjungit i föreställningar och i ett flertal konserter på olika scener i Stockholm, bland annat Södra Teatern, Globen Stadshuset. Hans musikaliska mål är att vara mångsidig och sjunger därför inom flera genrer från klassiskt till pop. Förutom sången älskar Jan-Ove att njuta av livet. Laga mat och fiska i NordNorge är sådant som ger lite extra krydda i livet.Lars-Göran Sönnerbo - Bas
LG har mångårig erfarenhet som  bas i kör och vokalgrupp. Han har även medverkat i flera uppsättningar  av musikal och showföreställningar. Förutom bassång är det bassäng som gäller. Simning och en basföda av fullkorn för att hålla sig i trim. (Däremot ingen basket, pga en allvarlig sportallergi). LG (även kallad Helge) står för många av gruppens arrangemang och ritar även hus ibland i eget arkitektkontor. Är deckarslukare av rang och får varje år bygga ut sina bokhyllor.